MAGISK SKIFERIE

Jeg har aldrig før været på skiferie, men det har jeg faktisk lige været. Og så var det endda det dejligste sted. Hvor mange tager til Norge, Sverige og Østrig, der valgte vi at tage på det lækreste hotel i Tjekkiet, aldrig ret langt fra den polske grænse.

Vi besøgte en by som hedder Spindleruv Mlyn, på det lækreste 4-stjernet hotel. Før vi bookede ferien, fejrede vi jul i Prag, hvor vi endda fik noget rundvisning, og valgte dér at spørge vores guide, hvilke skisportsteder i Tjekkiet han ville anbefale. Her anbefalede han os et par stykker, hvortil han nævnte at lige netop denne by, er den hvor de fleste velhavende tjekkere og polakkere besøger. Altså et såkaldt “High society” sted. Jeg skal dog skynde mig at sige, at det bestemt ikke er noget man bemærker, når man er i byen, altså lige bortset fra alle de store og dyre biler der kører rundt, haha.

Det er egentligt ikke fordi at min mor og jeg har lavet så meget her på turen, da det primær var hendes mand som skulle stå på ski. Vi har kun været afsted fra i onsdag og frem til i dag (når i læser dette, sidder jeg forhåbentligt i bilen på vej hjem til Danmark igen), så foruden lige at være nede i byen og kigge lidt, så har vi egentligt bare opholdt os på hotellet, hvor vi har spillet Yatzy, læst, benyttet hotellets pool og spabad og faktisk bare hygget os. Men kan man andet, når man har de her udsigter, og specielt den fra spabadet?

Sidst men ikke mindst, valgte Allan og jeg i går, at få en tur på en Quad (jeg vil sige at det bare er en ATV), hvor vi fulgte en guide op og ned af bjergene. Det var ærligttalt noget af det fedeste jeg længe har prøvet! Altså nu elsker jeg fart, men det er altid bare i bil, jeg havde ikke forestillet mig selv elske det her så meget.

Nu får i lige lov til at se og nyde lidt stemningsbilleder fra vores korte tur.

 

Forrige Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar