SÅ MEGET ER SKET

Der er sket meget de sidste par måneder, altså de måneder hvor jeg ikke har blogget, at det nærmest er umuligt at få det hele skrevet i ét indlæg. Kender i det? Haha. – Af samme årsag, er det min plan at jeg henover de næste par dage, vil prøve, så vidt som muligt, at få jer opdateret på hvad der alt er sket (og ikke sket) siden oktober måned, hvor jeg sidst bloggede.

Jeg har bl.a. været på nogle ferier, færdiggjort min uddannelse, færdiggjort et handels grundforløb, søgt en masse job, arbejdet som vikar, taget et kursus, blevet ledig, fået nyt “fritidsjob” og meget mere. – Så ser i måske grunden til, at jeg ikke kan opdatere jer på alt dette, lige på én gang? Der skal jo selvfølgelig også billeder med, til det fleste af de her ting, haha.

Jeg har mange gange lovet jer, at jeg var tilbage på bloggen igen og meget mere, men det vil jeg af gode grunde ikke gøre igen, da jeg aldrig rigtig ved hvad der kommer til at ske mht. arbejde osv. – Så venligst bær over med mig. Jeg vil selvfølgelig uden tvivl gøre mit bedste.

I mellemtiden, så tjek altid min Instagram, da jeg alligevel opdatere den oftere end bloggen lige nu, haha. Foruden det, så kan i altid finde min Instagram ude til højre her på bloggen, og det samme gælder min Facebook side, samt min Snapchat. – Måske i også har lagt mærke til bloggens nye header?

Det var lige det får denne gang. Jeg håber snart at vi ses igen folkens!

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar