FØDSELSDAG OG SKIFERIE

I lørdag var jeg til den hyggeligste fødselsdag, jeg længe har været. Jeg var nemlig inviteret til en venindes 25-års fødselsdag, et eller andet sted på Fyn haha. Da jeg langt om længe fandt frem, blev jeg mødt af den sødeste og sjoveste familie, jeg længe har mødt.

For nogle dage siden begyndte jeg desværre at bøvle lidt med min bil, og det var egentligt på sin vis en lille risiko at køre hele vejen til Fyn, men heldigvis klarede bilen det. Jeg kom ihvertfald levende frem og tilbage haha.

Ihvertfald så var aftenen super hyggelig. Vi fik en masse god og lækker mad, som blev nydt i det dejligste selskab, og faktisk først sluttede, da jeg omkring kl. 02:00 valgte at køre tilbage til Sønderjylland igen. Jeg vil her, godt lige informere jer om, at det var en virkelig lang tur hjem, da det selvfølgelig også regnede helt vildt, og var tåget samtidig. Haha.

Nu er tiden nået til, at jeg kører på en lille skiferie, sammen med noget familie. Bloggen her vil så vidt som muligt, stadigvæk blive opdateret.

Men jeg syntes ihvertfald at i skal tage at i skal tage at, følge med i min ferie på enten snapchat (se snapchat navn ude i højre side af bloggen) og/eller på min Instagram (sarahorlyk). Her lover jeg jer, at i ihvertfald vil blive opdateret. 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar