Hvorfor holde pause?

Hvorfor har jeg egentligt holdt en lang pause (igen)? Det er ved at være 10 uger siden jeg sidst skrev et indlæg, og i netop det indlæg lovede jeg at blogge regelmæssigt igen, men det lykkedes så ikke. Men der er sket meget de sidste 10 uger, her er der bl.a. tale om min hovedopgave som skulle laves. Den blev lavet, men desværre dumpede jeg til den mundtlige eksamen, og skulle derfor op til re-eksamen.

Efter jeg dumpede, overvejede jeg meget om jeg egentligt gad tage en re-eksamen, var det ikke bare spild? Hvad nu hvis jeg ikke bestod den? Så jeg begyndte på et online grundforløb (som jeg stadigvæk er i gang med), for at kunne gå i gang med en handelsuddannelse, fordi ser i, der er nemlig ikke mange jobs at få som Serviceøkonom, her i Sønderjylland.

Jeg valgte dog alligevel at gå til re-eksamen, og dette var jeg i fredags, hvor jeg heldigvis bestod. – Men hvad er der så alt sket i mellemtiden? Jo ser i, jeg har været sammen med veninderne og familien, og prøvet at få slappet af, og fundet ud af hvad jeg egentligt vil. Foruden det så har jeg også været på busferie, hvor turen først gik til Køln i tre dage, efterfulgt at fire dage i Reit Im Winkl. Det var en super god tur, hvor vi bl.a. fik set Ørnereden (Hitlers sommerresistens) og meget mere.

Der er generelt sket meget de sidste par uger, men det er noget som jeg denne gang virkelig lover at komme mere ind på senere. Men venner, jeg er tilbage i blogger verdenen igen! 😀

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar