En tiltrængt pause

Toogfyrre (42)… Toogfyrre dage siden jeg sidst bloggede, er der virkelig gået så lang tid? Jeg kan ikke forstå det, det føltes ikke som mere end én uge siden. Måske det fortæller hvor meget jeg har haft og se til, den sidste måneds tid?

Ærligtalt så må jeg indrømme at det har være en virkelig tiltrængt pause. Bloggen her er på ingen måde en belastning, men jeg har simpelthen ikke kunne overskue noget som helst, efter at VM i ishockey stoppede den syttende maj. Her endte jeg desværre med at få en lille bitte form for stress. Jeg blev syg, var konstant træt og havde nogle temmelig vilde humørsvingninger haha. – Da VM så var slut, så havde jeg lige præcis tretten dage til at skrive min hovedopgave i (jeg har jo nemlig ikke begyndt endnu haha), så det gjorde det helt bestemt ikke bedre.

Nu er det jo så snart en måneds tid siden at den blev afleveret, og i de dage har jeg lavet alt og ingenting. Energiniveauet er lig med nul, og det samme gælder motivationen. Jeg har været med en skøn veninde ude ved hendes heste, jeg har slappet af derhjemme og jeg har fået søgt en masse jobs!

Jeg beklager den lange pause siden sidste indlæg, og jeg vil gøre mit allerbedste for at rette op på det igen nu her.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar