VIP adgang og ømme fødder

Her får i lige en lille update fra mig, under min tredje vagt til VM i ishockey, som foregår i Herning og København. – Jeg opholder mig i først nævnte by, og har det helt super med det.

Min første vagt var i fredags, og så har jeg ellers været her lige siden. Min første vagt startede med at jeg skulle stå og holde kontrol, ved indgangen til det mest eftertragtede område, nemlig det virkelig store spiller område. – Det er da bestemt ikke noget jeg klagede over, hehe. Dagen efter, altså i går lørdag, startede jeg ud med at stå i et stort fanområde, hvilket i og for sig også var rigtig fint, men langt fra så hyggeligt som dag et. – Dog sluttede dag to af med, at jeg skulle stå inde i spiller området, og stå ved deres egen indgang. – Det var svært ikke at blive star-struck, når man står side om side, men nogle af verdens største ishockey spillere. – Spillere hvor største delen af dem, spiller i verdens største ishockey liga.

I dag har jeg igen været så heldig, at få lov til at stå samme sted som jeg gjorde den første dag. – Jeg føler virkelig at heldet er med mig, haha. Men alt i alt, så trods mine ømme fødder (efter at have stået stille i så mange timer), så er det her en super fed oplevelse, og jeg fortryder absolut intet! Det gør jeg måske kun når jeg er færdig, og kun har 13 dage til at færdiggøre min hovedopgave, haha.

Jeg undskylder virkelig meget for den lange tid der går mellem indlæggende, men jeg håber at i er forstående over for det. Jeg vil forsøge så vidt muligt, at opdatere jer alle lidt oftere.

Jeg håber at i har det helt fantastisk!

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar