På fredag går det løs!

På fredag går det hele løs. En masse folk har arbejdet i flere uger, ja faktisk i et par år, for at det på fredag kan starte, og vare i 14 dage.

Prøv at tænk; arbejde på noget i så lang tid, for at det så kun varer i 14 dage?! – På fredag starter nemlig VM i ishockey, som kommer til at foregå i både Herning og København.

Dette er også en af grundende til, at der desværre har været noget pause på bloggen. Jeg har nemlig stadigvæk en hovedopgave der skal skrives, samtidig med at jeg i lørdags, brugte hele dagen på at være til en såkaldt træningsdag i Herning.

Træningsdagen gik ud på, at alle security og steward folk mødtes til morgenmad, hvorefter der var en masse informationer, som jeg dog allerede havde fået det meste af, grundet den kæmpe mappe jeg har til min hovedopgave.

Bagefter blev vi delt op i hold, hvor hvert hold startede med en rundvisning i Jyske Bank Boxen og Herning Messecenter. – Vi gik 6,5km på 2 timer! Og det var vel og mærke blot ved at gå rundt derinde.

Bagefter var der frokost, hvor vi fik serveret noget lækker mad. Efter pausen var det hold 1 som startede med noget kort førstehjælp, og vi på hold 2, startede med at få en masse informationer omkring akkreditering, og mange andre praktiske informationer. – Efter halvanden time, byttede holdene, og fortsatte i yderligere halvanden time. – Til sidst sluttede vi af med noget kaffe og chokolade, og så gik turen ellers tilbage til Sønderjylland.

Jeg vil forsøge at opdatere bloggen hver anden dag, som jeg altid har gjort, men jeg undskylder til jer kære læsere på forhånd, hvis ikke det kan lykkedes.

Jeg håber at i alle har en helt fantastisk første maj!

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar