Så er det snart forbi

Jeg er for noget tid siden, gået den sidste eksamen i møde. Nemlig hovedopgaven!

Lige med den her eksamen, har jeg en meget ambivalent følelse. Jeg er enormt glad for at det er en fri opgave, hvor vi selv bestemmer hvad vi vil skrive om. Samtidig så er den, for mig, en lille smule for  fri. – Så jeg har måske valgt den lidt nemmere løsning, nemlig at vælge et emne, hvor jeg til dels har let adgang til diverse informationer og møder med folk, haha.

Jeg skal skrive om sikkerheden til ishockey VM. – Jeg fandt det også til at være lige til højrebenet, fordi at VM starter om små tre uger, og jeg er selv blevet valgt som frivillig, så jeg kommer til at være til stede rigtig tit (faktisk skal jeg være der minimum hver anden dag fra d. 4 maj og til d. 17!)

Men tilbage til opgaven. Er jeg virkelig den eneste, som har så pokkers svært med at komme i gang med en større opgave? Jeg har som regel ikke de store problemer når jeg først ér i gang, men hele det der med at skulle starte opgaven – det er altså ikke altid lige nemt, haha.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar