Godt vejr og en masse selvforkælelse

De sidste par dage har vi jo haft afsindigt godt vejr, ja faktisk så godt vejr at mange (inklusiv mig selv selvfølgelig haha) har klaget over at det nærmest har været for godt og for varmt. Men ærligtalt, så er det også svært ikke at være mistroisk, og hele tiden tænke på; hvornår begynder det at regne igen? Eller måske sne?

Men ihvertfald så har det været med at nyde de sidste par dage, og det har jeg i den grad gjort. Jeg har virkelig nydt dem, som ville de være de sidste solskinsdage nogensinde, haha. – Jeg har jo som bekendt en hovedopgave der skal skrives, men jeg kan slet ikke motivere mig selv til det, og da slet ikke når vejret er så godt.

Så jeg har ellers bare nydt dagene på forskellige måder. Jeg har haft glæden af at modtage endnu en super skøn Goodiebox.

Foruden det, så var jeg i går et smut inde på “Too Good To Go“, og så at Xocolatl havde et tilbud til 34 kroner! Jeg blev simpelthen nødt til at købe det. Jeg blev dog åbenbart så ivrig, at jeg kom til at købe 2 pakker, haha. Men jeg siger jer, det er noget af det lækreste chokolade jeg længe har smagt.

I går var jeg selvfølgelig også lige forbi den kære Snack’it, og få en super lækker og frisk smoothie med jordbær, appelsin samt æblejuice. Og så selvfølgelig lige med en lækker daddelkugle, med peanutbutter og peanuts, til.

Husker i allesammen at nyde det gode vejr imens det er her? 🙂

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar