Den helt store vaske dag

Det startede med at jeg egentligt bare selv skulle have vasket min bil. Så kom Betina. Til sidst kom hendes fætter. Og det hele skulle nåes på tre timer haha. – De som kender mig rigtig godt, ved at jeg elsker at pudse og pleje om min bil, og jeg ved snart ikke noget bedre, end at kunne bruge tid på at vaske den. – Jeg hader dog at gøre den rent indeni. Dér ved jeg snart ikke noget værre, haha.

Men det lille hus, men den nogenlunde store indkørsel i Agerskov, blev i dag lavet om til en vaskeplads, hvor jeg selvfølgelig gav den bedste service, og havde stillet alt til rådighed. Højtryksrenser, bilshampoo og diverse rengøringsmidler til indvendig brug i bilen. – Alt i alt var det nogle super hyggelige timer. – Et lille sidespring, så syntes jeg at min “nye” bil havde en super størrelse, og faktisk ikke var så lille igen. Den tanke blev så ødelagt i dag, da den holdt sammen med de to andre biler, haha.

Det er et lille kort indlæg det her, men jeg har super travlt for tiden, og de gamle herhjemme er lige smuttet til Prag i et par dage, så der skal lige gøres lidt rent. Og så skal der selvfølgelig også lige skrives opgave. *Motivation, hvor er du henne?!*

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar