Så er jeg dælme i gang igen

Efter næsten fire ugers pause, grundet betændelse i knæet, er jeg atter gået i gang med min løbetræning. Og jeg kan love jer for at det er hårdt!

Nu havde jeg ikke været i gang så længe igen, men tydeligvis var det længe nok, til at min kondition lige dykkede helt ned i bunden igen. Jeg begyndte min løbetræning for små tre dage siden, og igen i går var jeg ude og løbe, og det var simpelthen så skønt, trods snevejr og kraftig blæst.

Nu skal der bare knokles for at opnå en bedre kondition, igen, men denne gang bare på en mere smart måde, hvor jeg ikke løber hver dag, haha.

Er der nogle af jer som har prøvet det samme? Hvor i skal holde en ufrivillig pause grundet en træls skade som denne? Og hvordan begyndte i jeres træning bagefter?


FØLG MED PÅ FACEBOOK | FØLG OGSÅ MED PÅ INSTAGRAM

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar