Nyt læsestof til påskedagene

Påskedagene kører på sit højeste, og de mange traditionsrige påskefrokoster er i fuld gang, og vil nærmest ikke tage sin ende. Men er det egentligt ikke altid sådan?

Jeg må indrømme at jeg er glad for, at jeg ikke rigtig er inviteret til nogen påskefrokost i år. Jeg var lige til en i torsdags, og så har vi en lille påskebrunch herhjemme på mandag, that’s it. – Jeg har bestemt intet i mod disse frokoster, og jeg elsker den hygge og det samvær man har med familien, vennerne og så videre. Men lige for tiden er jeg på et stadie, hvor jeg har det helt fint med, bare at sidde herhjemme og slappe af.

Dertil har jeg, efter PET-kurset, fået en rigtig stor interesse indenfor PET, og har egentligt bare haft lyst til at vide mere. Men det skulle være mere end hvad jeg bare vil kunne finde på Google, og min mor fandt mig derfor en bog kaldet: “Syv år for PET“. Jeg kørte straks til boghandleren, og fik den bestilt hjem.

I tirsdags fik jeg bogen, og jeg er allerede i fuld gang med at læse den. – Dette er i sig selv en anelse imponeret, da jeg normalt ikke er typen som gider at læse bøger. Jeg elsker idéen om at købe dem, og selvfølgelig med tanken om at læse dem, men det sker bare aldrig haha.

Men nu kommer påsken til at stå på noget spændende læsning og afslapning.
– Hvad skal i lave i jeres påske?


FØLG MED PÅ FACEBOOK | SE OGSÅ MERE PÅ INSTAGRAM

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar