Når drømmene skifter retning

Uddannelsen er snart færdiggjort, fremtiden skal planlægges, jobs skal søges, men hvor skal man egentligt lige starte henne? Det kan måske godt være lidt svære, end hvad man lige går og regner med.

Jeg bliver uddannet serviceøkonom i juni måned, og det er for alvor gået op for mig at jeg skal til at finde ud af hvad jeg vil. Det er jo kun fire måneder til. Og hvad vil jeg overhovedet lave når jeg er færdig? – Jeg har personligt leget med forskellige idéer om hvad jeg vil, og ikke vil når jeg er færdig.

Lige umiddelbart føler jeg at jeg har været hele vejen rundt, og vendt og drejet alle muligheder. Men nu har jeg fået mig en god fornemmelse af hvad jeg egentligt gerne vil.
– Jeg vil være bilsælger.

Så er der måske mange der tænker; Hvorfor lige bilsælger? Og findes der overhovedet nogle kvindelige bilsælgere? Ærligtalt så har jeg selv haft alle tænkelige spørgsmål i hovedet. Fordi hvor cliché det end lyder, så er det bare rigtig sjældent at man ser kvinder inden for bilbranchen, udover i receptionerne.

For at starte et eller andet sted i dag, tog jeg Nikki “under armen” og så kørte vi ellers til Haderslev, med nogle ansøgninger til forskellige forhandlere rundt omkring i byen. – Jeg vil sige at jeg er meget positiv overrasket omkring dette, og specielt to af stederne jeg besøgte, fik jeg en enormt god følelse af.  Det drejer sig om Volkswagen og Nottelmann auto. Og med min interesse for biler, er det de to forhandlere i byen, som sælger mine favorit bilmærker, nemlig; Volkswagen og Skoda. – Så det kunne jo ikke være bedre, at de rent faktisk også var utrolig åbne overfor en samtale.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

1 Kommentar

  • Svar Nikki Lund 7. marts 2018 at 12:22

    Super godt indlæg, smukke! Håber du snart får noget mere at vide <3
    Kram,

    http://nikkilund.dk

  • Skriv en kommentar