Når alt bliver sat på pause

Kender i det, når det føltes som om at alt bliver sat på pause? Det er ihvertfald sådan jeg har det lige nu.

Min løbetræning har været sat på pause i over to uger nu, grundet betændelse i mit knæ. Dette er heldigvis gået over nu, og jeg var helt klar på at skulle løbe igen i går aftes, men ikke om jeg så ikke er gået hen og blevet syg nu. Ja faktisk har jeg ligget syg siden i fredags, så jeg føler ikke at jeg kunne være mere uheldig nu.

Der er mange der er syge, så hvorfor skulle jeg da også slippe for det? Jeg har brugt weekenden på at ligge syg med noget feber lignende noget, og nu er jeg blevet så forfærdeligt forkølet. – Så den løbetur i går aftes blev desværre ikke til noget.

Foruden at ligge syg, brugte jeg hele søndagen på, at tage et smut til Kolding Storcenter, hvor jeg fik købt den lækre iPhone 8 Plus, som i øvrigt har en vanvittig fantastisk billede kvalitet. Jeg er helt forelsket i kvaliteten. – Foruden det, så brugte jeg det meste af eftermiddagen på, at fejre min storebrors fødselsdag i et super hyggeligt selskab.

I bund og grund har jeg faktisk slet ikke tid til at være syg da jeg, sammen med en eksamensgruppe, er ved at skrive et eksamensprojekt som skal afleveres nu på fredag. Så lige for tiden gælder det bare om at hænge på, og holde ud.


Følg med på FACEBOOK | INSTAGRAM for løbende opdateringer.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar