Foråret og de sidste eksamener nærmer sig

Efter en lang måned med masse af sne og frost, er der endelig begyndt at komme tegn på at det er ved at være forår.

Da jeg i dag var uden for, blev jeg mødt af det kønneste syn, nemlig massevis af vintergækker. Nu lyder det måske som om, at jeg ikke er meget udenfor for tiden, og det er jeg vel egentligt heller ikke, haha.

De sidste par dage har jeg stået op før det overhovedet var lyst, taget direkte op på skolen, for så først at køre hjem omkring klokken 16. Og når jeg så er kommet hjem, skulle der lige spises lidt aftensmad, og så skulle der arbejdes videre på eksamens opgaven.

Alt det her, bekræfter mig i, at jeg er super glad for at skulle aflevere den her opgave på fredag. Men jeg ser så ikke frem til at skulle til at skrive hovedopgave lige bagefter hehe.


Følg med på FACEBOOK | INSTAGRAM for løbende opdateringer.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar