Følg med hos Ready, Set, Sara!

Fra på onsdag (d. 7 marts), vil i kunne læse en klumme hos Nikki Lund, én gang i måneden, skrevet af mig.  – Men hvad handler den her klumme så om? Og hvorfor gør jeg det?

Den handler om noget, som jeg også vil komme til at skrive om her på bloggen, nemlig en livsstilændring som jeg er gået i gang med. Det vil primært omhandle en løbetræning, som jeg lige netop er startet på, samt mine fremskridt inden for det.

Nikki hun var så sød at tilbyde mig, om jeg ikke ville være gæste-blogger hos hende, og skrive om netop denne ændring, og selvfølgelig vil jeg det. Som sagt, vil jeg starte med primært at skrive om min løbetræning, men på længere sigt vil jeg komme til at skrive mere om livsstilændringen i sit hele.

Som sagt er det noget som i vil kunne følge hver d. 7 i måneden, inde hos Nikki. Foruden klummen, vil jeg af og til uddybe denne, herinde på bloggen.

Følg med på FACEBOOK | INSTAGRAM for løbende opdateringer.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

1 Kommentar

  • Svar Emirsays 16. marts 2018 at 19:22

    Mange tak! ♥

  • Skriv en kommentar